TELEFONOS SEGÍTSÉG

KISZÁLLÍTÁS

Kérdése van?

Küldés Mégsem
A kérdést továbbítottuk
Küldjön üzenetet!
Vissza
Market7

Revitacart Komplex étrend-kiegészítő kapszula

9698

A Revitacart Komplex megalkotása során a Bertha-Medical Csoport szakértői arra törekedtek, hogy egy készítményben egyesítsék a legfontosabb természetes alkotóelemeket az egészséges ízületek, csontok és porcok megőrzése érdekében.

Információ
Bertha Medical
Rendelkezésre állás
24-48 óra
SALE
Nettó egységár: 0 Ft 0 Ft
Ár: 0 Ft 0 Ft
13.10 pont

A Revitacart Komplex megalkotása során a Bertha-Medical Csoport szakértői arra törekedtek, hogy egy készítményben egyesítsék a legfontosabb természetes alkotóelemeket az egészséges ízületek, csontok és porcok megőrzése érdekében.

Revitacart komplex étrend-kiegészítő kapszula hatóanyagai: - Glükózamin - cápaporc (MSM) - U-vitamin - C-vitamin - Magnézium-oxid - Prolin - Alga-kálcium – Rutin

Ajánlott adagolás: 1-2 hónapig napi 3 X 1 kapszula, utána napi 2 X 1

 

A Revitacart komplex kapszula hatóanyagai: 

  • Glükózamin
  • cápaporc (MSM)
  • U-vitamin
  • C-vitamin
  • Magnézium-oxid
  • Prolin
  • Alga-kálcium
  • Rutin

 

A glükózamin elősegíti az ízületek normál működését és megfelelő mozgathatóságát. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában. A glükózamin természetes alkotórésze a porcszövetnek, glükózaminoglikán formájában, és hozzájárul a porcszövetek és az ízületek egészséges működéséhez.

Az MSM (metil-szulfonilmetán) és a glükózamin elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését.  

A Revitacart komplexben lévő U-vitamin ahhoz szükséges, hogy a gyulladt ízület tokjába található folyadékból segítsen eltávolítani a felhalmozódott toxikus anyagokat

A C-vitamin szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében.Hozzájárul a haj, a köröm és a bőr egészségének megőrzéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához.

A prolin egy nem esszenciális aminosav, ami nagy mennyiségben fordul elő a kollagén szövetekben és a csontok, a bőr valamint a porcok felépítésében is részt vesz. Különösen fontos az ízületek és inak egészsége szempontjából

Az alga- kálcium-ban komplex formában található kálcium szükséges a csontok és fogak normális szerkezetének fenntartásához, valamint hozzájárul az optimális csonttömeg eléséséhez és fenntartásához.

A rutin elősegíti a vérerek egészségének fenntartását és a hajszálerek keringését javítja.

 

A készítményt tengeri kagylókra és/ vagy rákfélékre érzékenyek nem szedhetik!

Egy tégely 90 db vitaminokat, ásványi anyagokat, flavonoidot és aminosavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulát tartalmaz.

 

Kapcsolódó termékek