Őszi szünet Prágában

Tarts velünk Prágába október 20-23 között! 

49.990 Ft helyett

 

  market7 / Family Business kedvezménnyel: 44.990 Ft

Befizetés: szeptember 20-ig a teljes összeget.

  market7 / Family Business kedvezménnyel: 39.990 Ft július 20-ig

Első befizetés / foglalás: 20.000 Ft július 20-ig

Fennmaradó 19.990 Ft részlet befizetése szeptember 20-ig

2018.10.20 - 10.23. 

(szombat - vasárnap - hétfő - kedd)

További információ és jelentkezés: info@market7.hu / +36 70 452 5100

Utazás: autóbusszal (4 Nap/3 Éj) /+program szerint

Ellátás: reggeli

Szállás: 3 Éj ***, 1 - 2 -vagy 2 - 3 ágyas szobákban/+fürdőszoba

 

Program: (Szombat - Vasárnap - Hétfő - Kedd)

1. Nap: Budapest – Kittsee Csokoládék - Pozsony - Prága:

Indulás a reggeli órákban Budapestről. A nap első programjaként, Hauswirth család csoki gyárának, mintaboltját látogatunk el. A legmegfelelőbb csokoládé kiválasztása mindig fontos, így a gyár által készített összes terméket meg kóstolhatjuk, mielőtt választanánk. A gyár legkeresettebb csokoládéi: banános, kókusz rummal töltött, kávés, mandulás, mákos, ...stb.  A temérdek érdesség megkóstolása után folytatjuk utunkat Pozsony felé, ahol rövid séta keretében  megnézhetjük a város nevezetességeit. (gyalogos idegenvezetés itt nincs). Ebédelési lehetőség majd indulás tovább. Útközben vacsorázási lehetőség. Megérkezés Prágába, szállás elfoglalása az esti órákban.

2. Nap: Prága – Óváros + Hajós Vacsora:

Reggeli után mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szt. Vitus-székesegyház, a Szt. György-szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György-bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany utcácska. A programunkat a világhírű kőhídon, a Károly hídon áthaladva az Óvárosban, az Óváros téren, a Városházánál fejezzük be. A Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. A nap további részében, szabadprogram keretében eldönthetjük, hogy visszatérünk-e a városközpontba és elmerülünk a város fényeiben, ízeiben, művészetében ill. Lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességet! (Ára: 590 CZK/Fő).

3. Nap: Prága – Loketi Vár - Karlovy-Vary – Prága:

Reggeli után indulás: A Locketi várat látogatjuk meg elsőként, (Belépő Lokett kb.120 CZK/Fő). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk: a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary, az egykori híres fürdőváros, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Fő utca pompája mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés alatt megkóstolhatjuk a Becherovkat-t, majd visszautazás a száztornyú Prágába. (A Karlovy-Vary Program ára: 5.000 Ft/Fő.

4. nap: Prága - Lednice - Budapest:

Reggeli után búcsúzunk Prágától és Lednice felé vesszük utunkat ahol megtekinthető a Lednnicei kastély. A Liechtenstein család nyári rezidenciája hatalmas méretével, lenyűgöző eleganciájával, csodálatos hatalmas parkjával, pálmaházával, felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak. Körbejárhatják a kastélyt gyönyörködve a francia kertben, tavakban, a kilátónak épített minaretben. Közösen a kastélyt csak kívülről tekintjük meg. Utunkat innen Budapest felé folytatjuk. Várhatóan a késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

 

Jelentkezés: info@market7.hu / +36 70 452 5100

Az ár tartalmazza:

  • Szállás: 3 Éj, Hotel***, 1-2 vagy 2-3 ágyas fürdőszábos szobákban
  • Utazást: autóbusszal (4 Nap/3 Éj) /program szerint 
  • Magyar nyelvű csoportkísérőt az utazás alatt
  • Ellátás: reggelis

 

Az ár nem tartalmazza:

  • Adminisztratív díj: 1.000 Ft/Fő
  • BBP betegség, -baleset, -poggyász biztosítás: 2.260 Ft/Fő
  • Fakultatív Programok költségeit
  • Egyéni kérésre - FIX Ülőhely Igénykés: 2.000 Ft/Fő,
  • Egyéni kérésre - Egyágyas felár: 14.700 Ft/1 Fő/3 Éj
  • Igényelhető - Prága 24 Órás Bérlet - (Tömegközlekedés): 1.600 Ft/Fő

 

Fakultatív programok:

  • Karlovy Vary  5.000 Ft/Fő (Buszon -vagy helyszínen kerül beszedésre).
  • Loketti vár: 120 CZK /Fő
  • Vacsora Moldvai hajókázással 590 CZK/Fő (Helyszínen -vagy buszon fizetendő).
  • A fakultatív programok min. 28 Fő részvételével indulnak.

 

Felszállási helyek:

  • Budapest, Blaha Lujza tér, parkoló - Szombat - reggel 
  • Budaörs, AGIP kút - Szombat - reggel (06:20)
  • Tatabánya, M1-es mellett McDonald’s parkoló - Szombat - reggel 
  • Győr,  M1-es mellett MOL (régi agip)-kút - Szombat - reggel
  • Mosonmagyaróvár, M1 -es mellett MOL (marché) - Szombat - reggel 

 

Egyéb tudnivalók

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:

Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást.

Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.

Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.

A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

Jelentkezés: info@market7.hu / +36 70 452 5100