START

A market7 webáruház célja kettős: egyrészt, hogy a saját célú vásárlást könnyebbé tegyük, másrészt pedig, azoknak, akik szeretnének ezzel foglalkozni egy pénzkereseti lehetőséget is biztosítunk.

 

Miért vásárolj tőlünk?

  • Gyors kiszállítás. A rendelések többségét készletről szolgáljuk ki, így tudod akár már a rendelést követő munkanap átvenni rendelésed, de legrosszabb esetben is 3 munkanap alatt szállítunk - ha csak Te máshogy nem szeretnéd :)
  • Folyamatos akciók
  • Azt kapod, amit rendelsz
  • Akár fél áron is vásárolhatsz » További info: Vásárolj féláron

 

 

Hogyan kereshetsz ezzel pénzt?

Ma már a mindennapjaink részévé vált az internet, ha érdekel minket valami "beguglizzuk", a viber-en képeket küldünk egymásnak, videótelefonálunk a külföldön élő rokonainkkal és kukkoljuk egymást a facebook-on.

Naponta találkozunk történetekkel, hogy a semmiből indult internetes vállalkozások milliárdokért cserélnek gazdát és elgondolkozunk, hogy vajon ebből mi hogyan kereshetnénk pénzt, mi kellene hozzá...

Indítanál egy webáruházat? Vannak ingyenes vagy olcsó megoldások, mint a wordpress vagy joomla, bérelsz egy tárhelyet, feltelepítesz wordpress motort, egy woocommerce bővítményt keresel valami terméket és majd jönnek is a vevők, naponta tucatjával... elárulom nem fognak. A legtöbb ötletünket mi sokszor előszőr egy wordpress motorral teszteljük, mert olcsó és egyszerű és vannak olyan területek, amikor tényleg tökéletesen működik. Sajnos nálunk nem volt jó, mert olyan igényieink voltak, amik egyediek.

Saját terméket forgalmaznál? Van egy jó termék ötleted, egy különleges krém? Nos a legtöbb ember, köztük én is, nem tudok egy kozmetikai terméket kitalálni, igazából semmi ilyen vagy ehhez hasonló terméket nem tudok kitalálni, mert nem értek hozzá és nem volt annyi pénzem, hogy egy termék kizárólagos forgalmazási jogát megvegyem. Ha még ki is találnék mondjuk szuper arckrémet, akkor abban is profinak kéne lennem, hogyan értékesítsem.

Itt a market7 webáruházban viszont csupa olyan termék van, amit most is használnak mindenhol, csak eddig máshol vették meg, tehát a munka nagy részét már elvégezték nekünk és minden nagyobb költséget is kifizettek.

Hogyan szállítanád ki a terméket? Sajnos itt is az a helyzet, hogy jobb árakkal tud szállítani, aki több csomagot szállít...

Tehát adott egy webáruház több, mint ezer termékkel, megbízható háttérrel, logisztikával és egy különleges küldetéssel. Mindig is az volt a célom, hogy segítsek másoknak a céljaik a elérésében, természetesen ha ők is hajlandók ezért tenni.

Miért éri ez meg nekünk?
Mi is hirdetünk az adwords-ben, beállítjuk a SEO-t az oldalon, de emellett már 2002-óta dolgozunk úgy, hogy a forgalomból vissza osztunk a vásárlóinknak.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy sétálsz a kasszák felé az auchanban, azon gondolkozol, hogy megvettél-e mindent otthonra és hogy miért vannak itt mindig ennyien, amikor bemondják a hangosbemondón, hogy módosítják az üzletpolitikájukat és innentől kezdve mindenki, aki beáll mögéd a sorba annak a vásárlásából neked jutalékot adnak. Akkor is ha Te hívtad őt ide vásárolni és akkor is ha nem, a lényeg, hogy a Te kasszádhoz álljon bármikor a jövőben.

Így azt az összeget, amit más esetben a reklámozásra fordítunk, oda tudjuk adni Neked.

Mit kell tenned?
Van egy rossz hírem, hogy ez működjön Neked is dolgoznod kell, de olyan eszközöket kapsz mellé, amivel sokat segítünk.

Nagyon sok helyen az ajánlással értékesítő vállalatok azt kérik Tőled írj névlistát, hívd fel az ismerőseidet, adj el nekik egy csomagot, kérj tőlük új kontaktokat, hívd fel őket is. És ha megfelelő sorrendben és mennyiségben tudsz új vevőket hozni, akkor nagyon sok pénzed lesz és ha találsz valakiket, akik ugyanazt megcsinálják, mint Te, akkor érkezik el a szabadság.

Úgy gondolom a mai világban ennél ma már vannak jobb megoldások is, persze beszélni kell az ismerősökkel, lehet, hogy idegenekkel is, de mindezek mellett ott az internet. Egy webáruház, egy hírlevélküldő, egy landing page, egy blog a nap 24 órájában eléri az embereket, tájékoztatja őket, gyűjti az érdeklődőket, hozza rendeléseket.

Nem tudom mások, hogy vannak vele, de én utálok vásárolni, rengeteg idő elmegy vele. Lehet néhányan a vásárlást kikapcsolódásnak élik meg, de van ezer jobb módja szerintem.

Amit lehet a neten rendelek meg, itt a market7 webshopban, mindent megtalálok, ami hétköznap kell otthon, kivéve a nem tartós élelmiszereket, úgyhogy csak ezeket szerzem be máshol.

Nincs regisztrációs díj, nincsenek csomagok - azt tudod megvenni, amire tényleg szükséged van.

A regisztrációkor kapsz egy egyedi 7 jegyű azonosítót, lesz egy egyedi linked, ezzel tudsz másokat meghívni és mi innen fogjuk tudni, hogy ki állt be mögéd abba a virtuális sorba. Ezzel olyan mintha egy saját webáruházad lenne személyzettel, akik beszerzik a terméket, összeállítják a csomagot és az összes folyamatot felülgyelik.

A személyes megosztási hivatkozásod így épül fel: www.market7.hu/7jegyűkód. Belépés után a címsor már automatikusan így jelenik meg, így onnan egy kattintással ki tudod másolni és el tudod küldeni ismerőseidnek e-mailben, viberen, facebook-on, postai levélben...

Hírlevelek
A termékekről, akciókról, a weboldal használatáról egy e-mail sorozatot küldünk, hogy lépésről lépésre megismertessük mindent. Célunk új vevők elérése és azok megtartása.

Facebook 
A tinédzserek tömegével hagyják el a facebook-ot, de még mindig az összes szomszédunk, osztálytársunk fent van, így még mindig nagy lehetőség van benne.

  Minden terméknél találsz egy gombot, amivel az egyedi linkeddel tudod megosztani a facebookon az adott terméket, el tudod küldeni személyesen egy ismerősödnek is egy üzenetben, vagy kirakhatod az üzenőfalra a többi ezer megosztás mellé ☺