TELEFONOS SEGÍTSÉG
KISZÁLLÍTÁS
Kérdése van?
- 1 üveg Zöldbúzafű koktél (bio)
- 1 üveg Zöldséglé (bio)
- 1 üveg Ananászlé 1 üveg Céklalé (bio)
- 1 üveg Sárgarépalé (bio)
Információ
Rendelkezésre állás
A csomag tartalma:
- 1 üveg Zöldbúzafű koktél (bio)
- 1 üveg Zöldséglé (bio)
- 1 üveg Ananászlé 1 üveg Céklalé (bio)
- 1 üveg Sárgarépalé (bio)
A levek fogyasztásának ajánlott sorrendje megegyezik a fent felsoroltakkal.
Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:
A természet csodája.
Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza.
Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a különleges Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt.
Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:
Kalóriaszegény.
Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható.
Dr. Steinberger Ananászlé:
Direktlé, nem koncentrátumból készül.
A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt ( bromeliaceae ) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készült.
Dr.Steinberger Bio Céklalé:
A természet ajándéka.
A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.
Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve.
A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik.
A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.
Az öt ajánlott zöldség-, illetve gyümölcslé: (sorrendjük is betartandó!)
- nap: Zöldbúzafű koktél
- nap: Zöldséglé
- nap: Ananászlé
- nap: Céklalé
- nap: Sárgarépalé
Napi elosztás:
- Reggeli: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér.
- Tízórai: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
- Ebéd: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér.
- Uzsonna: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
- Vacsora: 1,5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér.
A kúra alatt fontos naponta 2,5-3 liter víz elfogyasztása!