TELEFONOS SEGÍTSÉG
KISZÁLLÍTÁS
Kérdése van?
Bio Mazsola
Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
Információ
Rendelkezésre állás
Összetevők: mazsola* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A szőlőt megszárítják majd géppel és kézzel megtisztítják. Hogy ne ragadjanak össze a szemek, vékony olajréteggel bevonják őket. A folyamat végén kiszerelik.
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1382 KJ / 326 Kcal Zsír: 0,5 g amelyből: - telített zsírsavak: <0,2 g Szénhidrát: 75,5 g - amelyből cukrok: 72,8 g Rost: 3,7 g Fehérje: 3,7 g Só: 0,025 gReferencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).