Nyaralás: Bosznia - Horvátország

109.990 Ft / fő

5 éjszaka / 6 nap

Jelentkezési határidő: május 1.

Dátum: 2023.  Szeptember 19-24  6 nap 5 éjszaka

Ellátás:

Bosznia :Reggeli

Horvátország: Félpanzió ( reggeli Vacsora)

Jelentkezni lehet   2023.04.25.-ig 30.000.-Ft előleggel.   fizetés +4 hónap (4* 20.000.-=80.000.-)

Jelentkezési határidő meghosszabbítva május 1-ig!

Program:

1 nap

Indulás a kora reggeli órákban rövid pihenőkkel érkezés Visokoba a Boszniai piramisokhoz a program kb 2-3 órás. Majd utunkat folytatjuk  Szarajevóba ahol vacsorázási lehetőség lesz.( ami nincs benne az árban)  Szállás elfoglalása: Szállás 4 csillagos

 

2 Nap

Reggeli után Szarajevó városnézés idegenvezetővel. Megtekintjük Emlékezés lángját, sétálunk Szarajevó „Váci utcáján”, teszünk egy sétát a Vásárcsarnokban, látogatunk ortodox, római katolikus és muszlim templomot is, majd bevetjük magunkat a Bascarsija forgatagába. Megnézzük, hogy zajlott a kereskedelem egy középkori „plázában”, lesétálunk a szarajevói merénylet helyszínére, érintjük az aranyművesek utcáját, megnézzük Gazi Husrev bég dzsámiját, de burekezhetünk, csevapozhatunk is kedvünkre egy jó törökös kávé mellett is. Természetesen a rézművesek utcáján is megfordulunk. Némi szabadidőt követően összegyűlünk és a kora délutáni órákban elindulunk hogy tovább kalandozzunk Blagaj felé, ahol a dervisek életével, szokásaival ismerkedünk. Továbbutazunk  Mostarba Érkezés a kora esti órákban vacsora ( ami nincs benne az árban) lehetőség az esti órákban.   A szállás elfoglalása.

 

3 nap

Reggeli után indulás városnézésre.  A Buna folyó forrásánál való töltekezést követően Mostarba látogatunk. A 90-es évek testvérháborúja nagy károkat okozott a városban, de ennek már csak kevés nyomát fedezhetjük fel: megnézzük a Görbe pallót, a török fürdőt, átsétálunk az Öreg-hídon, hallgatjuk a rézművesek kopácsolását, de megnézzük, hogyan élt a 17. században egy helyi nemes. Persze a piacot sem hagyjuk ki a színes mézzel. Némi szabadidőt követően visszatérünk a fővárosba, de útközben megállunk egy fogadóban, ahol sült bárányt vagy egyéb helyi jellegzetességeket kóstolhatunk. Indulunk tovább Medjugorje-be  A program max 1 órás. Majd tovább utazunk Horvátországba Vodicébe A szállás elfoglalása.  vacsora ( ami benne az árban)

 

4 Nap

Reggeli után szabad program keretében fürdőzési lehetőség a szállástól 5 perces sétára. Este vacsora ( ami benne van árban) után be lehet sétálni a központba ami egy 10-15 perces sétára van.

 

5 nap

Reggeli után. Lehetőség van delfines hajó kirándulásra ez egy egész napos program fürdőzési programmal egybekötve.

Murter szigetén ahol homokos tengerparton lehet pihenni.

este vissza a szállásra vacsora, (ami benne van az árban)

 

6 nap

Reggeli után indulás haza rövid pihenőkkel érkezés Budapestre

 

Részvételi díj: 109.990 Ft / Fő 2 ágyas szobában

Egyágyas felár: 26.900 Ft/Fő

Üdülőhelyi díj:

Bosznia 6€ 2 éj (3€/ Fő / éj)

Horvátország: 9€ 3 éj ( 3 € /éj/Fő)

Szarajevó idegenvezetés: 4€ Fő

Delfines kirándulás 40€/ Fő ( minimum 40 Fő esetén indul

A kötelező díj: 109.990 Ft / Fő és 19€

Az ár 410 Ft/€ árfolyamig érvényes!