TELEFONOS SEGÍTSÉG
KISZÁLLÍTÁS
Kérdése van?
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát.
Információ
Reformélelmiszerek
Rendelkezésre állás
48-72 óra
Nettó egységár:
0 Ft
0 Ft
Ár:
1.140 Ft
1.140 Ft
1.10 pont
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Mivel a teljes kiőrlésű lisztek sikértartalma alacsony, emiatt érdemes sütéskor sikért adni a tésztához.
A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. Felhasználása: búzahús (szejtán) készítéséhez
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1619kJ/ 382kcal
Fehérje: 77,8g
Szénhidrát: 12,2g
Zsír: 2,4g