TELEFONOS SEGÍTSÉG
KISZÁLLÍTÁS
Kérdése van?
Nem génmanipulált, vegán, laktóz mentes tápióka gyöngy.
Információ
Rendelkezésre állás
Nem génmanipulált, vegán, laktóz mentes tápióka gyöngy.
A tápiókagyöngy az ázsiai konyha egyik fontos alapanyaga, elsősorban desszertekben jelenik meg. A tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. A tápiókagyöngyöt japán gyöngynek is szokták nevezni, jópofa, apró buborékokhoz, vagy nagyobb szemű kaviárhoz hasonlít, a csúcskonyhák is szívesen játszanak vele.
Összetevők: tápiókaliszt.
Elkészítése: Forraljon fel 5 csésze vizet, és főzzön fel benne 1 csészényi tápiókagyöngyöt. Ha a szemcsék elkezdenek áttetszővé válni, vegye ki őket a főzővízből és szűrje át. Az elkészült gyöngyöket keverheti pudingba, vagy gyümölcssalátába, de kínálhatja akár fagylalthoz is. Különleges ízhatást érhet el ha kókusztejben főzi.